RO Study
👤
Annemary2007
Annemary2007
01-10-2017
Limba română
a fost răspuns
creaza un cvintet cu tema povestea
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-10-2017
Povestea
Frumoasa,interesanta
Citind,ascultand,intelegand
Te umple de bucurie.
Te fascineaza.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
35-3-32 Raspuns: 3kg. SE Colorează Nouraşul Pe Care Este Scris Prețul Fiecăr pix. Albumul Costă 12 Lei. este Cu 10 Lei mai Ieftin. este Cu 20 Lei mai Scump. 22
E O Zi Frumoasă De Început De Vară. Afară Mi- Roase A Proaspat, Lar Soarele Zâmbeşte Vesel Lumii Întregi. Suntem La Ora De Limba Română. Exersäm Maintea Unui Te
Nzvbwbxjvb Udgjvhvuzgxgv Uvsjdbjdhhd
Intr-un Siloz Sunt 549 T De Cereale.La Export S-a Expediat 5/9 Din Cantitatea De Cereale A Mai Ramas? Scrie Si Rezolva In 2 Moduri
Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Cateva Intrebari Din Baltagul?1. Scrie Motoul Romanului Si Identifica Textul Din Care Face Parte Citatul2. Ce Semnificatie Are Istoris
Unghiozdan Şi Un Penar Costă 75 De Lei. Ghiozdanul Este Cu 63 De Lei Mai Scump Decât Penarul. Câte Costă Fiecare Obiect?cu Tot Cu Schemă Dacă E Corect Dau Coroa
Va Rooogg Dau Coroanaaaaa!!!!
In Padure Siau Facut Cuib 56 Pasari.o Septime Dintre Ele Sunt Ciocanitori.Sturzii Sunt De 2 Ori Mai Puțin Decât Ciocanitori.iar Restul Sunt Privighetoare.Cate P
Vă Rog Să Mă Ajutați, Este Urgenttt Măcar O Idee.. :(
Dau 50 De Puncte, VărogAm Nevoie De Rezumatul Textului:O, Și Eu Credeam Că Nu Pot Iubi, Și Eu Îmi Închipuiam Că Vina Nu Este În Mine, Ci În Ele, În Femeile Care