Am multe rude. Una dintre ele er fi matusa Maria. Ea este sora mai mica a talalui meu . Ea este casatorita dar nu are copii. Ea locuieste impreuna cu sotul ei intr-o casa frumoasa langa parc. Casa nu este foarte spatioasa. Are 3 dormitoare , o sufragerie, o bucatarie , o baie, un pod si un hol.
Eu de multe ori stau cu matusa mea si cu sotul ei . Seara , noi mergem in sufragerie . Este cea mai mare camera din casa. Are si un semineu. Imi place in special iarna cand este frig si afara este zapada . Ma simt incalzit si confortabil in acea camera . Matusa Maria deobicei sta in scaunul balansoar langa foc . Unchiul meu cu kine stam pe fotoliu.
Vara , imi place sa ma joc in pod . Este in varful casei . Sunt niste trepte si o usa foarte mica . Acolo sunt o multime de lucruri vechi. Este si un pat langa usa . Mai este un birou , o masa si niste scaune langa fereasta. . In colt este si un dulap. Este plin cu jucarii si papusi. Matusa Maria se juca cu ele cand a fost un copil . Nu sunt perdele dar este un covor maro vechi.
Cred , ca casa matusii Maria este frumoasa