RO Study
👤
PiticaAndra
PiticaAndra
22-12-2014
Alte limbi străine
a fost răspuns
stiti o melodie in chineza?
Răspuns :
Arianagrande1
Arianagrande1
22-12-2014
GAGNAM STYLE
CORONITA TE ROOOOG!!!!! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Frați Au Cules De Troli Livadă 16 Kg De Mere Și 12 Kg De Pere Ei Au Așezat În Lădițe Câte 4 Kg Câte Lădițe Au Fost Necesare Rezolva Problema În Două Moduri
Sa Se Afle Numerele De Doua Cifre Stiind Ca Suma Cifrelor Acestora Este Dublul Diferentei Lor!!
3) A) 0,271 M + 140 Mm + 0,051 Dam = .................... Dm B) 4,23 Km + 0,45 Hm + 2710 Dm = ....................... Dam C) 1,437 Hm + 450 Cm + 0,21 Dam = ....
Realizeaza Figura De Stil Indicata Intre Paranteza, Cu Ajutorul Unor Atribute. Va Rog Sa Mi Mai Dati Si Niste Ex. De Metafore Ca Sa Nu Ma Mai Incurc. Thx❤️
Dau Coroana!!!!Ajutati-ma Va Rogggg!!!!
Explica Semnificatia Sintagmei"dar Nicio Raza/Nu Calca Mai Usor Pe Talpi De Vis",imi Trebuie Ceva ComplexE URGET,DAU COROANA❤❤❤
Subliniaza, In Strofa A Doua, Cuvintele Care Rimează Şi Desparte-le In Silabe
Va Rogg Din Suflet ,urgenttt Pana Astăzi Dau Coroana
X.3.168. Care Este Suma Numerelor Care Ar Urma În Seria De Mai Jos?471325Completează Căsuțele Goale Şi Calculează Suma Celor Trei Numere Pe Care Le-ai Completat
Realizeaza Figura De Stil Indicata Intre Paranteza, Cu Ajutorul Unor Atribute. Va Rog Sa Mi Mai Dati Si Niste Ex. De Metafore Ca Sa Nu Ma Mai Incurc. Thx❤️