RO Study
👤
Bow
Bow
28-09-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Din ce sunt facute agrafele de par si suruburile?
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-09-2017
ele sunt facute din fier sper ce e corect si ca te-am ajutat
Answer Link
Anaduracu
Anaduracu
28-09-2017
Sunt din fier ,metal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza: A) 1 Supra 3 Din 27 b)4 Supra 8 Din 40 c)2 Supra 5 Din Diferenta 810 Si 325
O Compunere,despre Ați Încuraja Un Coleg
Vreau Si Eu O Poezie Dedicata Doamnei Profesoare De Matematica Pe Care Eu Împreună Cu Doi Colegi O Consideram Mama Noastră.....nu Ne Este Diriginta...nu Conteaz
Să Se Calculeze Cantitatea De Soluţie De Hidroxid De Sodiu 20% Care Se Consumă La Hidroliza Bazică A 51 G De Acetat De Profil.
Albă-ca-Zăpada Si Cei Spate Pitici Au Suma Varstelor 185 Ani. Stiind Ca Alba-ca-Zapada Este Cu 4 Ani Mai Tanara Decat Cel Mai Mic Pitic , Iar Varstele Piticilor
Cel Mai Mare Nr Impar Format Din Zeci Si Unități
Rescrie Corect Textul Urmator, Punind Semnele Ortografice Si Punctele Necesare: " La Intoarcerea Sa Ii Spuse Ce Am Patit Am Cumparat Nevasta Un Ac Si Neavind C
Hei, Ma Puteti Ajuta Dau Coroana! Figuri De Stil Si Imagini Artisitce Din:George Cosbuc:Nunte Zamfirei,Parabola Samanatorului Ana Blandiana:In Biblioteca,Intr-
In Triunghiul ABC Se Noteaza M,N Si P Mijloacele Laturilor AB, BC Si Respective AC. Daca AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC, Aratati Ca MDNP Este Trapez
Semi Perimetrului Unui Patrat Este De 460 M . Care Este Lungimea ?