RO Study
👤
Anamalikkkkkkkkk
Anamalikkkkkkkkk
28-09-2017
Matematică
a fost răspuns
|2+a| =4???????????????
Răspuns :
Anelira
Anelira
28-09-2017
2+a=4 ⇒ a=4-2 ⇒a = 2 sau 2+a= - 4 ⇒a=-4-2 ⇒a= - 6
Deci S={a=2 ;a=-6}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arată Ce Reprezintă Bastilia Pentru Locuitori Parisului. Explică De Ce Revolta Acestora S-a Îndepărtat Împotriva Bastiliei
1. Completați Spațiile Punctate Cu Răspunsul Corect. 1. Dacă Semidreptele OA Şi OB Coincid, Atunci Unghiul AOB Este Unghi 2. Unghiurile Improprii Sunt Unghiuril
4. Găsim Adjective Numai În Varianta: A. Prieten, Animal, Verde, Palid, Trei, Scafandru; B. Grea, Alb, Mare, Dulce, Nou, Măreaţă; C. Galben, Înalt, Merge, Copac
Am Nevoie De Rezolvarea Completă Cu Tot Cu Desen Si Rezolvare Pas Cu Pas.Mulțumesc!
36,37 Sa Se Arate Ca Functia Este Inversabila
Am Nevoie Cat Mai Repede De Ajutor, Va Rog! Citeşte Cu Atenție Afirmaţiile Următoare. Dacă Apreciezi Că Afirmaţia Este Adevărată, Scrie Pe Caiet, În Dreptul N
3p) Onstrați Că AC LAD. B) Demonstrați Că Triunghiul ACD Are Perimetrul Mai Mic Decât 54 Cm. 6. În Figura Alăturată Este Reprezentată O Prismă Patru- Laterǎ Reg
Este Corect Sa Spui Ca Eul Liric Povesteste? Sau Poți Fi Depunctat. Am De Asociat O Poezie Despre Copilarie Si Vreau Sa Scriu Ca Eul Liric Isi Povestește Copila
Va Rog Mult Ex 40,41,42.Nu Le Inteleg,puteti Sa Imi Explicati Va Roggg?
Subliniază Verbele Determinate De Adverbele De La Exercițiul Anterior.