RO Study
👤
Nikita181
Nikita181
28-09-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
scrie numele a 4 poeti compositori
Răspuns :
EdyEdytzu
EdyEdytzu
28-09-2017
Antonio Vivaldi, Piotr Ciaikovschi, Bach, Chopin
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Edy888
Edy888
28-09-2017
Eminescu,Cranga,Vasile Alecsandri,Lucian Blaga
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Se ce 10 21 32 43 84 468 66 55 44 14 25 2050 cara
7. O Companie De Telefonie Mobilă Propune Clienților Săi Următoarele Ti- Puri De Abonamente Şi Planuri Tarifare La Convorbiri Telefonice Ale Apelu- Rilor De Ieş
Problema 13 Vă Rog , Dau Coroana
Ajutor !!!!!!!Vă Rog !!!!!!
Prezinta În 30-70 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text.
Daca As Aseza Cate 10 Bomboane In Cutie, Nu As Avea Unde Sa Asez 8 Bomboane. Daca As Aseza Cate 14 Bomboane In Cutie, Mi-ar Ramane 2 Cutii Goale. Cate Bomboane
Alcătuieşte Ecuațiile Reacțiilor Posibile De Interacțiune A Apei Cu Următoarele Substanţe: A) Na B) Cu C) CaO D) Zn E) Ag G) CO₂
Imi Poate Explica Cineva La Franceza, Daca Cuvantul Este La Femininsi Incepe Cu Vocala Se Pune Cette Sau Cet? De Exemplu: Cet Eglise Sau Cette Eglise? AM NEVO
Ajutatima Va Din Suflet !!!!!!! Dau Coroana ....................................................................................................................
In Figura Alturati, Dreptele A, B Sunt Paralele. Dacă AB-10 Cm, AC-6 Cm, unghiul Dintre AB Şi B Are 30°, Iar Unghiul Dintre AC Şi A Are 30°, Distanța Dintre Dre