RO Study
👤
Miriam37
Miriam37
28-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Scrie componentele communicarii orale
Răspuns :
MazăreFiartă
MazăreFiartă
28-09-2017
Transmițător-->Subiect-->Receptor
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT 50 PUNCTE. Calculati Suma: [ La Clasa Inmulteam Suma Cu Cantitatea Ratiei Si Dupa Calculam S-Sx=]
Cuieşte Cu Verde Cliticul Pronominal Care Anticipează Un Complement Și Cu Mo M Complement În Secvențele De Mai Jos. ,,mie Mi Se Pare" ,,mă Pui Şi Pe Mine"
21. Încadrați Numerele Zecimale 0,12; 41,53; 5,02; 17,801; 107,15 Între: Patru Zecimale Cuprinse Între Numerele Menționate. A) Două Numere Naturale Consecutive;
Am Nevoie De Acest Exercitiu
Calculați: Obeservați Desenul Problemei 7. Completați Adecvați. Va Rog Dau Coroană!
Subiectul 4 Mate +. Dacă Maria Îsi Cumpără 2 Caiete, Îi Mai Rămân 8 Lei. Dacă Și-ar Cumpără 5 Caiete, Ar Mai Avea Nevoie De 13 Lei. Câți Lei Are Maria?
Ex 1 Va Rog Mult ! Am Nevoie De Ajutor
Numără Animalele Și Scrie In Fiecare Caseta Numărul Corespunzător Cerinței . Sunt 6 Leu Cu 3 Mai Puțini .
Indică Valoarea Morfologică Cazul Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Va Rog Nu Va Bateți Joc
Lui I Cu F T. Îmi Exprim Părerea 5 Răspunde La Întrebări. A) Cu Ce Sunt Comparaţi Munţii? B) Ce Înțelegi Prin Expresia Munţții Îşi Pun Com. Prese Cu Nori? C) Ce