RO Study
👤
Coco265
Coco265
28-09-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutati-ma ¡!
Răspuns :
Crisanlacramioara
Crisanlacramioara
28-09-2017
a) I don't mind visiting my relatives at the weekend.
b) I can't stand getting up early every morning.
c)I hate fighting.
d) I love working in the garden every day.
e)I don't like cooking.
f) I enjoy dancing a lot.
Sper că e okay ce am scris.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A B 5 Read Kylie's Email Again. Make Notes With Your Own Ideas On How: To Answer The Question In Her Introduction To Describe Your New Class (new School? Classm
Se Amestecă 50 G Soluție De Zahar De Concentrație 10% Cu 200 G Solutie De Zahar De Concentratie 30%. Care Este Concentrația Solutiei Obţinute Prin Amestecarea C
.Am Nevoie Sa Ma Ajutați La Ambele Puncte. As Dori Sa Fie Efectuate Pe Foaie. Este Urgent. Jur Ca Dau Coroana Și Ma Abonez!
A. Elaborează Interviul Unei Vieţuitoare Pe Exemplul Vertebratelor Studiate, Indicând:Crap Broasca De Lac Porumbel1. Clasa:2. Mediul De Trai;Modul De De
Oxidul De Bariu Cu Masa De 30,6 G A Fost Dizolvat În Apă Cu Masa De 120g.Calculează: Masa Hidroxidului Obținut.partea De Masă A Hidroxidului De Bariu În Soluția
Holocaustul A Afectat Soarta Evreilor Din Moldova Ce Cunoașteți Despre Asta
Utilizînd Modelul, Determinați Dacă Numerele 3, 5, 17 Sînt Termeni Ai Şirului Definit Prin Formula Termenului De Rang N: A) An = 3n - 1; ; Ex 7
AJUTOR!!! DAU COROANA!!! Aflați Numărul Compusilor Halogenati Cu Formula C2HxCly, In Care X+y=6 Și 2x+y/2=6 Și Care Se Pot Obține Din C2H2.
Ex 24/91 (culegere). Ajutați-mă Va Rog!!!!
Am Nevoie Sa Îmi Spune-ți Ce Trebuie Sa Scriu In Căsuțele Libere Plssss