RO Study
👤
Pisicacuochelari12
Pisicacuochelari12
28-09-2017
Geografie
a fost răspuns
urgent!
dau coroana!
Răspuns :
ISeeMe
ISeeMe
28-09-2017
Nord (N) - Miazanoapte
Sud (S) - Miazazi
Est (E) - Rasarit
Vest (V) - Apus
Answer Link
PandAiiX
PandAiiX
28-09-2017
apus-est
miazazi-sud
miazanoapte-nord
rasarit-vest
cred ca e bn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spune Si Mie Cineva Trasaturiele Basmului ? Pls.. Rapid.
Alcatuiti O Cerere, Adresata Conducatorului Unei Ferme Agricole, Pentru A Fi Incadrat Intr-o Echipa De Lucru In Timpul Vacantei VA ROG
Va Rog , Vreau Toate Parerile ... Ce Activitati Desfasoara Oamenii In Livada Primavara ?
1 ) In Clasa Sunt 40 De Elevi . Se Face O Impartire Pe Gr Cu Acelasi Nr De Elevi ?Cate Gr Se Formeaza Daca , In Fiecare Sunt Cate : A ) 10 Elevi. B ) 8
Va Rog Ajutati-ma! 1.Am Neoie De:ape Din Muntenia ,orase Din Moldova,orase Din Dobrogea . PS :cate 3 Cu Fiecare 2.Transforma Grupurile Date In Cuvinte Cu Sens
Va Rog Dat Îmi Adverbe Din Textele Următoare : 1)" Rogu-mă,mă Rog Întruna Noapte Să-mi Ajute Luna " 2)"ne-ntâmpină De Sus Prin Vânt Să Nu Ne-ajungă-n Văi Nicic
Stefan Cel Mare A Domnit In Moldova Intre Anii MCDLVII Si MDIV, Iar Mircea Cel Batran Intre Anii MCCCLXXXVI Si MCDXVIII. Care Dintre Cei Doi A Domnit Mai Mult
Va Rog Ajutatima Imi Trebuie Urgent Pentru Maine La Scoala O Piesa De Teatru Cu Minim Doua Acte Si Minim 4 Personaje Va Rog Ajutatima Ofer 55
La Ce Persoana Se Realizeaza Povestirile? Va Rog E Urgent..
Dati Exemple De Propozitii Cu Adverbe Provenite Din Substantive Si Din Adjective,prin Schimbarea Clasei Gramaticale.E Cu Explicati Cum S-a Realizat Aceasta Schi