Răspuns :
La prima paranteze se poate scoate factor comun 11
vei avea asa:
11(1+2+3+.......+9):(1+2+3+.....+9)
Vezi ca ai doua paranteze identice care se impart una la cealalta
adica rezultatul impartirii unui numar la acelasi numar este 1
11(1+2+3+.......+9):(1+2+3+.....+9)=
11 x 1=11
vei avea asa:
11(1+2+3+.......+9):(1+2+3+.....+9)
Vezi ca ai doua paranteze identice care se impart una la cealalta
adica rezultatul impartirii unui numar la acelasi numar este 1
11(1+2+3+.......+9):(1+2+3+.....+9)=
11 x 1=11