RO Study
👤
Andreea1436
Andreea1436
27-09-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog ma poate ajuta cineva
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-09-2017
1.so
2.such
3.such a
4.such a
5.such a
6.so
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroida Din Structura Ochiului Mamiferelor: a) Are Rol De Protecţie A Globului Ocular b) Conţine Vase De Sânge c) Este Sediul Fotoreceptorilor d) Face Parte Din
In Triunghiul ABC, AB=AC=15 Cm Şi M Apartine BC . Prin M Ducem Paralelele La AB Și AC Şi Se Notează Cu P Şi Q Intersecţiile Lor Cu Dreptele AC Respectiv AB.a) D
5¹⁰+5¹⁰+5¹⁰+5¹⁰+5¹⁰=Explicatie
În Triunghiul ABC Cu <B= 90 De Grade Și <C=30 De Grade Se Știe Că AC Egal Cu 32 Cm Dacă E Este Mijlocul Laturii AC.Atunci Perimetrul Triunghiului ABE Este
Suma A Două Numere Naturale Este 217, Iar Diferența Lor Este De 3 Ori Mai Mică Decât Cel Mai Mic Dintre Acestea. Care Sunt Numerele? Rezultatul Fara Virgule Urg
Salut:) Vreau Să Știu Și Eu Ce Intrument Cântă La Începutul Piesei Cămasa Cântată De Shift:) Vă Rog, Îmi Stă Pe Creier Că Nu Știu Cum Se Numește Acel Intrument!
Subiectul Exprimat Poate Fi ?
Cel Puțin Punctul A. Va Rog Frumos!
Ajutati-ma Si Pe Mn La Popa Tanda: - Precizeaza Invatatura Nuvelei "Popa Tanda" - Dacă Ai Fi Reporter Ce Întrebări I-ai Adresa Personajului X...., Dar Autorului
Sa Se Calculeze Suma Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartite La 12 Dau Catul Egal Cu : A)60 ; B)1200; C)11200