RO Study
👤
Crinaiepuras
Crinaiepuras
27-09-2017
Limba română
a fost răspuns
cine poate sa ma ajute?
Dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-10-2017
Prima fraza este cu punct , iar a doua fraza este cu semul exclamari si semnul intrebarii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe 3 Rafturi Sunt 30 Carti ,distribuite In Mod Egual.bibliotecara Ia Cate 3 Carti De Pe Fiecare Raft .cate Carti Au Ramas Pe Cele 3 Rafturi?cate Carti Au Ramas
Intr-un Magazin S-au Vândut În Patru Zile 3072 De Ornamente Pentru Bradul De Crăciun.Stiind Ca Numarul Acestora Reprezintă Numere Impare Consecutive,află Câte O
Determinati Toate Perechile De Numere Întregi (a, B) Astfel Încât A/7=2/2b+1
Din Ce Este Compus Un Castel Si Ce Folosință Are Fiecare Încăpere!Va Rog Sa Imi Faceti O Descriere!!
Cine Ma Poate Ajuta Cu Traducerea Cuvintelor? Va Rog Am Mare Nevoie!
Sa Se Determine M∈R, Stiind Ca {x∈R | X²-(m+2)x+m+1=0}={1} Va Rog Sa Ma Ajutati !
Raportul Dintre Lățimea Și Lungimea Unui Teren Dreptunghiular Este 2 Pe 5 Aflați A) Raportul Dintre Lungime Și Lățime B) Raportul Dintre Lungime Și Perimetrul C
M×3^2x+(2m+1)×3^x+m+1=0 Are Exact O Soluție Pentru: a). M€ R b).m€ (0,+infinit) c).m€(-1,0)
Ex 35 A Si B Va Rog Mult De Tot Dau 10 Puncte
X Aparține N ; 2x + 1 (mai Mare Sau Egal) 3x-1 Am Ajuns La Răspunsul 2 (mai Mare Sau Egal) X. Se Cere Numărul Elementelor Mulțimii. Mulțimea Este {0,1,2}, Astfe