RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-09-2017
Limba română
a fost răspuns
descrierea unei gradini bine ingrijite
Răspuns :
Nurry
Nurry
27-09-2017
O gradina bine ingrijita are multe flori .Multe fructe si legume si mereu sunt udate toate roadele . Roada este bine ingrijita si bogata .florile sunt mereu frumos mirositoare . Iar albinele mereu umblă pe acolo . Asa arata o gradina ingrijita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Un Triunghi ABC Si Prin Punctul A Se Duce O Paralela La BC Calculati Unghiul A + Unghiul B + Unghiull C
Aveți Exercițiul Mai Jos. Dacă Se Poate, Vă Rog Să-mi Și Explicați Cum Ați Făcut.
Media Geometrică A Doua Numere Este Egală Cu 56 Determina Doilea Număr Știind Că Primul Este Egal Cu 14
Am Și Eu O Întrebare Legata De Bac La Limba Și Literatura Română, Și Anume :Îmi Aleg Eu Scriitorii La Poezie Și Autorii La Proză Din Care O Sa Elaborez Un Com
Va Rog , Dau Coroana :Povestește În Scris Două Experiențe Proprii : Una În Care S-a Manifestat Toleranța Față De Tine Și Una În Care Te-ai Confruntat Cu Intoler
17. Determinati Numerele A Si B Stiind Ca A, 4 Şi 12 Sunt Direct Proportionale Cu 5, B Si 3Urgent Dau Coroana
Complete Le Dialogue
O Afirmație Despre Esența Primăverii De La Praga?
Ma Puteți Ajuta Va Rog, Cu O Urătură Pentru Profesoara De Limba Engleza! Dau Coroană!
Prin Ce Se Aseamana Si Prin Ce Se Deosebesc Interactiunea Magnetica Si Cea Electrostaticamin 3 Deosebirimin 3 Asemanari