RO Study
👤
Razvi310
Razvi310
27-09-2017
Limba română
a fost răspuns
familia lexicala a cuvantului bar
Răspuns :
Miculdestept1
Miculdestept1
27-09-2017
bar
barman
barmanul
barmanii
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
27-09-2017
bar-bărulet,bărut,barman,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Furniturele Au De Rezolvat Urmatorul Ex Ele Au Obtinut 4 Rezultatete Diferite Care Este Rezultatul Corect (x:5) +625=630 A)5 B)10 C)25 D)20
Stiind Cs 1cm = 2 Patratel De Caiet Alfa : Cati Cm Reprezinta 26 De Patratele, Cate Patratele Inseamna 11 Cm
Dupa O Ieftinire Cu 60% , O Brățară S-a Ieftinit Cu 99 Lei. AFLATI PRETUL INITIAL!!!! va Rog Foarteeeee Mult Să Mă Ajutați Și Dacă Puteți Să Faceți Și Rezolvar
Ce Functie Sintactica Are Verbul Cercetamd Din Aceasta Propozitie.<br /> " Sire Spuse Luxor Cercetand Usa De Intrare " Apoi Alcatuieste O Propozitie Cu Cu
Transcrie, Din Textul Urmator, Atributele Exprimate Prin Substantive.Mentioneaza Cazul Substantivelor Cu Rol De Atribut: Prietenii Mariei S-au Întalnit Cu Bai
Doua Situatii De Dialoguri Intr-un Cadru Familial Si Intr-un Cadru Oficial!! Dau Funda!!!!
2.6 Si 2.5 Va Rog Am Nevoie Urgent
Alcatuiti Enunturi Care Sa Cuprindă Predicate Verbale Exprimate Prin : -vb A Crea La Indicativ ,mai Mult Ca Perfect Pers A 3 A Singular -vb A Ajunge La Indicati
Transcrie Din Textul ,, Tismana " Doua Cuvinte Derivate
Prezintă În 30-50 De Cuvinte Semnificația Versurilor : Frumoasă Ești,padurea Mea,/Și Singură Ca Mine!! Vă Rog Ajutați -mă