RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvânt asemanător pentru cuvântul sud
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-09-2017
sud = miazazi
...............................
Answer Link
Anonima1997
Anonima1997
27-09-2017
est
deoarece sud este asemanator cu este si sunt puncte cardinale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calculeaza 2/3:2²+5/6 ?
Imi Spuneti Si Mie Ce Val.gramaticala Pot Avea Cuv:la; Poarta; Ai.Imi Puteti Da Si Exemple La Fiecare Val Gramaticala?MULTUMESC!
Daca A+b=43.5 Si A+c=1.11 Atunci Calculati 5a+3b+2c
Redacteaza O Compunere De 10-12 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Cu Privire La Semnficatia Unuia Din Proverbele De Mai Jos. Utilileaza In Compunerea Tasi U
Mirela A Cheltuit O suna De Bani Asfel: In Prima Zi 25% Din Intreaga Suma, A Doua Zi 30% Din Suma Initiala, Iar In A Treia Zi Restul De 360 Lei.Care Este Suma
Latimea Si Lungimea Unui Dreptunghi Sunt Exprimate Prin Numere Natural Pare Consecutive,iar Semiperimetrul Este Egal Cu 50 De Metri.Afla Laturile Si Perimetrul
Buna Ajutatima Va Rog Cu Un Eseu In Engleza :1. Computers Are Used In Businesses, Hospitals , Crime Detection And Even To Fly Planes. What Things Will They Used
Care Derivatele Cuvântului "a Țese"? (4 Exemple)
Aratati Ca Expresia Are Valoare Constanta Pentru Orice Numar Real X. E Corect Modul De Rezolvare? Daca Am Gresit Va Rog Sa Corectati.
Tradu : a) Terentia Tibi Maximas Agit Gratias . Id Est Mihi Gratissimum. Inamici Mei Mea Mihi, Non Me Ipsum, Ademerunt. b)Sapientia Et Religio Maxime In