RO Study
👤
Thepro1
Thepro1
26-09-2017
Limba română
a fost răspuns
diftongi care au in ele ea
Răspuns :
Mateiasssss
Mateiasssss
26-09-2017
sorbea
avea
murea
leaga
sa mearga
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Ideile Secundare Ale Fragmentului Al Treilea Din Legenda Mureșului Și A Oltului
Arătaţi Că Numerele Urmatoare Nu Sunt Pătrate Perfecte: A = 1^1 + 2^2 + 3^3 + 4^4 + … + 9^9 B = 1981 + 1982^3 + 1983^5 + 1984^7 + 1985^9 + 1986^11
1. Precizează Partea De Vorbire, Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Cuvintele Subliniate. Familia Miron, Care Locuia Departe De Oraşul Aglomerat, Oferea Găzduir
Eseu Moldova Europeană
Se Dă Textul Magiunul Ăsta Cred Că O Să Mi Placă Zise Croitorașul În Finea Lui Mie Îmi Va Da Putere Scoase Pâinea Din Dulap Taie O Bucată Zdravănă Și O Unsă Cu
Am Nevoie De Un Desen Bazat Pe Fragmentul Din Povestile De Ion Creanga La Urat In Fragmentul "la Urat" Din Opera Literară Amintiri Din Copilarie. Va Rog Foarte
Alina Studiaza Muzica Si Si-a Notat Duratele Notelor A Avut De Calculat Cati Timpi Reprezinta Fiecare Fragment Cu Fractii!!!
Cu Cât Mai Este Egal Radical Din 10?
Запишите В Виде Промежутка Или Объединения Промежутков Множество, Представленное На Числовой Оси:
Analizeaza Propozițiile Folosind Cazul Acuzativ , Cazul Dativ , Cazul Genitiv Și Cazul Vocativ . Copilul Aleargă. Citesc O Carte. Mihai Este Inginer. O Cunosc