RO Study
👤
Ana1170
Ana1170
26-09-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog dau coroana repedeee
Răspuns :
TeamRaZeR
TeamRaZeR
26-09-2017
1 During , 2 for , 3 for , 4 During , 5 during , 6 for
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cat Se Modifica Suma A Doua Nr.daca Unuia Dintre Termeni Se Adauga 236,iar Din Celalalt Se Scade 98.
Sa Se Afle Suma Multiplilor Lui 10 Cuprinsi Intre 23 Si 53
VA ROGGGG FRUMOSSS SA IMI DATI UN RASPUNSSSS CAT MAI URGENT . Masura Unghiului Format De Bisectorile A Doua Unghiuri Adiacente Este 45 Grade . Aratati Ca Un
Șase Copii,3 Fete Și 3 Băieți Se Asaza Pe Un Rând. În Câte Moduri Se Ot Aseza Dacă Toate Fetele Sunt Una Lângă Cealalt?
Facetimi Si Mia Procesul De Ionizare La : Cl Z=17; S Z= 16; P Z= 15 Nu Prea Am Inteles La Ora De Chimie Astea Si Am Probleme La Rezolvarea Temei...
Pe Un Stadion, La Intrecerile Sportive Au Asistat 160 De Femei, De 6 Ori Mai Multi Copii. Cate Persoane Au Asistat La Intrecerile Sportive.Va Rog Sa Ma Ajutati
Nume Romanesti Care Nu Se Termina In A
Se Dau Trei Nr. A Indice 1,a Indice 2, A Indice 3. Stiind Ca Media Aritmetica A Nr. A Indice 1 Si A Indice 2 Este 12 Si A Indice 3 = 9 , Calculati Media Aritmet
Completeaza Sstiile Libere 1 Dumnezeu I-a ? Pe Primi Oameni Sa Careasaca Si Sa Se ? ? Pentr-u A ? Pamantul 2 Pentru Darul Viet
Impartiti Nr 235 In 2 Parti Astfel Ca Cele 2 Parti Sa Se Afle In Raportul 2 Pe 3. Scz Nu Pot Sa Pun Fractii