RO Study
👤
Petru79
Petru79
26-09-2017
Limba română
a fost răspuns
scrie cu cuvinte din categoria scoala
Răspuns :
OMG26
OMG26
26-09-2017
penar, ghiozdan, stilou, elev, pix, creion, caiet
Answer Link
Rebecaungureanu
Rebecaungureanu
26-09-2017
penar,creion,stilou,carte,rucsac,riglă,atlas,manual,ascuțitoare;etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Cantitatea De Piine Adusa La Magazin S-au Vindut Intr-o Zi 458 De Piini.Aceasta Cantitate Reprezinta Dublul Cantitatii Vindute In Ziua Precedenta Si Jumatat
Stabiliti Formulele Compusilor Dintre:1. Fosfor(V) Si Oxigen Fosfor(III) Si Oxigen2.fosfor Si Hidrogen carbon Si Hidrogen3.calciu Si Oxigen hidrogen Si F
Înlocuiți Pronumele Posesive Scrise Italia În Enunțurile De Mai Jos Cu Un Substantiv Pe Care Să-l Scrieti In Casete.1.Politiceanul Ia Adunat Pe Ai Sai In Piata
DAU COROANACerinţa Să Se Scrie Un Program Care Citește Un Șir De N Numere Naturale Şi Determină Numărul Din Șir Care Are Prima Cifră Minimă. Dacă Există Mai Mul
Prezintă, În 30-50 De Cuvinte, Semnificația Secvenței Următoare: -Lasă, Măi Băiete, Că Și Eu Am Făcut Oastea; Dacă Nu S-o Putut, Nu S-o Putut.Ce Să-i Faci? Așa
Afla Un Nr Cu 319 Mai Mic Decat Predecesorul
Cum Se Traduce In Engleza: A Avea Carte?
Ce Se Formeaza Din Peretii Ovarului? URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Calculati Bilantul Natural Al Populatiei Tarii In Amuul 2015 Stiind Ca Indicile Natalitatii Era De 10,9% Iar Cel Al Mortalitatii Era De 11,2%
1) E =[ (x-1 / X+1 )² + 1+ 2x-1 / X+1 ] : 16x² / (x+1 )³ Aduceti E (x) La Forma Cea Mai Simplă . Doresc Si Să Îmi Aratati Cum Ati Rezolvat Exercitiul , Nu