RO Study
👤
Florinul1
Florinul1
26-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolvă aceste exerciții ?
Vă rog!
Răspuns :
Liquid395
Liquid395
26-09-2017
Cand ai ex de genul acesta cu numere complexe, egalezi partea reala si partea complexa.
a+bi=c+di
a=c si b=d
iti fac primul exemplu ca sa iti dai seama mai usor:
a) 3+x+2i=4+(7+5y)i din asta ies 2 ecuatii
3+x=4 si scoti x=1
2=7+5y si scoti y=-1.
Sper ca te-a ajutat. Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi Cu Verbele: Sa Se Ridice, Sa Faca, Scuture, Se Catere, Prinse, Statea, Se Mulțumi, Nu A Fost
I. Transcrie Enunțurile În Ordinea În Care Pot Forma Un Text. Adaugă Semnele De Punctuație Necesare . Aşază Textul Corect In Pagina . Albine Zumzǎitoare Umplu V
Analizează, În Caiet, Pronumele Reflexive Din Textul De Mai Jos, După Modelul Dat. Eu Şi Prietenul Meu Ne Întâlnim Zilnic Şi El Îmi Dezvăluie Toate Secretele Lu
Vă Rog!!! Coroniță!!!
1. Paralelogramul ABCD Şi Pătratul ABEF Sunt Situate În Plane Diferite. Stabiliți Valoarea De Adevăr A Următoarelor Propoziții:a),,Punctul D Se Află Pe Dreapta
1 Cine Sunt Persoanele Care Apar În Text? 2 Unde Şi Când Se Petrec Întâmplările Din Fragmentul Dat? 3 Pentru Ce Luptă Malala? 4 La Ce Pericole O Expune Lupta Ei
VA ROG Dau Coroana Sigur DACA Ma Poti Ajuta
7 Alege Răspunsul Corect Pentru Fiecare Propoziție. A) Fracţia Care Are Rezultatul Scăderii 6 4 1 Are Numărătorul Egal Cu 9 9 9 □ 2 ☐ 3 1 □ 4 B) Fractia Cu 극 2
Pe Harta De Mai Jos, Sunt Notate Cu Cifre De La 1 La 8 Diverse Regiuni De Pe Terra, Care Au Peisajele Naturale Specifice. Fiecărei Regiuni Îi Este Caracteristic
In Paralelogramul ABCD, Prin Punctul M € [AD] Se Duc MN || AB, MA = AD/4, N € [BD). NIBC, PE[DC), AB= 16 Cm, BC = 12 Cm. Aflati Perimetrul Lui MNPD.