RO Study
👤
Floriorban
Floriorban
26-09-2017
Limba română
a fost răspuns
din ce sunt formate literele
Răspuns :
Giovana77
Giovana77
26-09-2017
Cred ca din sunete. Dacă este corect cu mare placere! Spor la scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 15-20 De Randuri In Care Sa Iti Exprimi Parerea Despre Importanta Lecturii In Randul Tinerilor Din Generatia Ta! PLZZZ Am Nev Repede!
Alcătuiti O Compunere Cu Titlul Prima Zi De Școală (din Clasa1)
Dau Coronita.Trebuie Sa Spun De Ce Am Ales Anume Revista Alunelul Si De Ce O Recomand Pentru Altii.Urgenttt.Multumesc
La Produsul Nr 8,3,si10 Adaugati Catul Dintre Cel Mai Mare Nr De Trei Cifre Identice Si Cel Mai Mare Nr De O Cifra
Aflati In Tabara Intr O Regiune De Munte MARA,TEODOR SI ANDREI Au Adunat Conuri De Brad. Impreuna Au Adunat 87 De Conuri.Mara A Strans27 Iar TE0DOR Cu8 Mai Mult
Help Me Please! Dau Coroana! O Compunere In Engleza Cu Titlul "languages Take Your Further", Merge Si In Romana, Am Nevoi De Idei! Va Rog Mult!
Ma Gandesc La Un Numar. Il Adun Cu 13,apoi Scad 21 Si Obtin Suma Numerelor 5 Si 9.????
Aflati X Din Relatia (10ˣ)⁵x100=(10⁴)⁸ Aflati Ultima Cifra A Lui N=67³⁷+92⁴³.Este N Patrat Perfect
Determinati Numerele Naturale Scrise In Baza Zece De Forma Ab Pentru Care: Ab= 4•(a+b)
Aflati Cu Cat Se Modifica Suma A Doua Numere A Si B Daca: a) Unui Termen I Se Adauga 500 b) Ambilor Termeni Li Se Adauga 500 c) Un Termen Se Dubleaza dunui Term