RO Study
👤
Bjjsjsis
Bjjsjsis
25-09-2017
Limba română
a fost răspuns
identifica tema poeziei Miorita
Răspuns :
NicuD
NicuD
25-09-2017
1.motivul mioarei nazdravane
2.motivul transhumatiei
3.motivul maicutei batrâne
4.motivul complotului
5.motivul nunta-moarte
6.motivul testamentului
Deja de aici fa-ti tema in functie de ce ai nevoie.Acestea si sunt temele de baza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Probleme Dupa Fiecare Expresie Matematica [7800+(78 X 4)]x2=
Arata Daca In Enunturile Uatoare Exista Propozitii Fara Subiect;completeaza Cu A Sau F 1) Ploua In Toata Tara 2) Imi Place Compunerea Ta 3) Ai Va
Dau Coroana!!!!Urgent,va Rog Identifica Figurile De Stil Pe Care Le Formeaza In Exemplele De Mai Jos; a)Umbra Ta,lovindu-se De Ziduri................ b)Sa Sta
Am Nevoie De Ajutor La Exercițiul 5! Help Meeee!!!!
Compunere Cu Titlu Farmecul Craciunului
URGENT!!!!!!!!!!DAU COROANA!!!Va Rog Spuneti-mi O Propozitie Cu Cuvantul Tineret Sa Aiba Sens Figurat !!!!!Va Roooooggg Urgent !!!CHEAR ACUM VA ROOOG FOARTE FRU
E Urgent Va Rog Din Suflet!! DAU COROANA!!!!!! Calculati Produsul A·B Si Raportul [tex] \frac{B}{A} [/tex] , Unde: a) A=[tex] \sqrt{196} [/tex]·([tex] \sqrt{98}
Cerința Se Citeşte Un Şir X De Numere Naturale Cu N Elemente. Scrieţi Un Program Care Determină Şirul Y De Numere Prime Distincte, Care Figurează La Puterea Înt
Ultima Cifra A Numarului : 3 La Puterea 2020+ 4 La Puterea 2020+7 La Puterea 2020
In Clasa Sunt 16 Fete Si 12 Baieti. In Cate Moduri Putem Alege Un Comitet Format Din 2 Fete Si 1 Baiat?