RO Study
👤
Deliahit
Deliahit
24-09-2017
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna sit arheologic
Răspuns :
Olarudenisa16owsciv
Olarudenisa16owsciv
24-09-2017
sit arheologic= teren care cuprinde vestigii arheologice,ce reprezinta habitatul uman in diferite etape ale evoluției
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Saci Cu Făină Și Trei Saci Cu Fasole Cântăresc 245 De Kg Să Se Afle Cât Cântărește Un Sac Cu Făină Și Cât Cântărește Un Sac Cu Fasole Știind Că Un Sac Cu Fa
Listen Again And Complete The Sentences Mark Is At The
2 Alege Răspunsul Corect Din Paranteză Şi Completează Fiecare Afirmație De Mai Jos: 1. Cea Mai Mare Altitudine Din Europa Este În Vârful Elbrus, Din Munţii ...
5. Scrieți În Ordine Crescătoare Numerele: B) 15; 13,1; 8,5; 0,7; 9,92; 8,51; 15,02; 8,503
1. Analiza Surselor Scrise ,,Numesc Aceste Populații Daci, După Cum Se De- Numesc Ei Înșiși Și După Numele Folosit De Romani Pentru Ei, Deși Nu Sunt Neştiutor C
5. Explică, În 5-7 Rânduri, Semnificația Secvenței:,,Incercă Să Se Oprească, Să Se Smulgă Din Mâinile Acelea Care-l Învârteau In Iureş, Ca Intr-o Horă De Iele
Povesteşte O Întâmplare Frumoasă, La Care Ai Participat Sau Ai Fost Martor.
Menționează Complementele Și Circumstanțialele Din Fragmentul Dat,care Sunt Exprimate Prin Substantive.„-Stii De Ce Mă Tem Eu?-De Ce Te Temi?-De Bursuc.Am Auzit
Ajutati-ma Va Rog, E Urgent! Citește O Carte, Când Ați Terminat, Rezumați Ceea Ce Ați Citit. Scrieti Si Autorul Cu Numele Povestii. Sa O Scrieti Mai Lunga Va Ro
In Triunghiul ABC, Perpendiculara Din A Pe Bisectoarea Unghiului B, Instersecteaza Latura BC In E. Calculati Lungima Segmentului BE Daca AB = [tex]3 \sqrt{2 }