RO Study
👤
Nanremus88
Nanremus88
24-09-2017
Franceza
a fost răspuns
Va rog repede exercitiul 5 !!!!
40 puncte.
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-09-2017
C' est l' anniversaire de ton frere. Il a recu des cartes de voeux de tous ses amis. Tu lui poses des questions sur ses amis. Elle te repond. Tu lui souhaites bon anniversaire et lui offres un beau cadeau. Elle te remercie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Dati Si Mie Titluri De Compuneri Si Sa Imi Ziceti Si Despre Ce Sa Vorbesc? Am De Facut O Compunere De Iarna ... Celui Mai Bun Raspuns Ii Dau Coronita.
Mihai A Cheltuit O Suma De Bani In Dua Zile. In Prima Zi Mihai A Cheltuit 30% Din Suma, Iar In A Doua Zi Restul De 35 De Lei. Calculati Suma De Bani Cheltuita D
Grupeaza Cuvintele Cu Acelasi Inteles Lucru, Luăm , Alene,cumpărăm,munca, Lin
Andreea Are 165 De Fotografi Mari Si 207 Fotografi Mici.ea Organizeaza Fotografiile In Albume Astfel: Cele Mari Cate 4 Pe Pagina ,iar Cele Mici Cate 6 Pe Pagina
Partea Intreaga A Numarului -4,584 Este.....
Un Melc Urca Pe Un Copac Inalt De 2,5m Cu O Viteza Medie V=2,5cm\min . Daca Melcul Se Afla La Baza Copacului La Ora 9 La Ce Ora Va Ajunge El In Varful Copacului
Polisemantismul Cuv A Ramane
Determinati Elementele Multimilor A={X€N|xy5(in Baza Zece)=5 La Puterea X+y}
250+21×20-[4×3×7+4×(15+9-14)]
Some Of These Sentences Are Correct , And Some Have A Word Which Should Not Be There.If The Sentence Is Correct , Put A Tick ( V) . If It Is Incorrect , cross