👤
Nitu123
a fost răspuns

urgent am nevoie de o poezie pentru sora mea poezie de craciun 

Răspuns :

Mos Craciun,
Pentru ca am fost cuminte
Vreau sa-ti spun in trei cuvinte
Un catel de imi aduci ,
Eu o sa-ti dau mere dulci
Si cativa colaci pufosi,
Sa-i dai la copii frumosi.
Si-o sa-ti cant si-o uratura
Ca sa-ti mearga bine o luna.
La anul si la multi ani!
SUB BRADUT E O CUTIE,                                                                                INAUNTRU CE SA FIE?                                                                                   AM DESCHIS-O SI : MIRARE.                                                                           UN CAPSOR DIN EA APARE.                                                                            MOS CRACIUN E BUCLUCAS ,                                                                           MI-A ADUS UN IEPURAS!                                                                                UNU VIU, NU JUCARIE!                                                                                   STAI CA-S  DOI CE BUCURIE!                                                                             DOUA GHEME DE BLANITA.                                                                            CU  URECHI SI CU CODITA,                                                                             OARE MAI INSPRE SEARA ,                                                                              SA-I INHAMAN LA SANIOARA?     ESTE DE TINCUTA  HORONCEANU BERNEVIC SI SE CHEAM A DARUL LUI MOS CRACIUN.