RO Study
👤
Dianatobias56
Dianatobias56
24-09-2017
Matematică
a fost răspuns
-2 este nr. N, Z, Q, I, R?
Răspuns :
Anelira
Anelira
25-09-2017
-2∉N
-2∈Z
-2∈Q
-2∉ I
-2∈R
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Fiecare Propozitie Din Fraza Urmatoare Precizand Felul Subordonatei:Dupa Dorinta Mamei,care Voia Sa-l Faca Preot,este Inscris La Scoala Catihetica Din
Suma A Trei Numere Este 361.Al Doilea Este Cu 11 Mai Mare Decat O Treime Din Primul Si Cat Un Sfert Din Al Treilea...aflati Numerele
Verbinde Die 2 Sätze So Miteinander, Dass Du Erst Eine Bedingung Und Dann Eine Folge Ausdrückst. Bilde Sowohl Eine Satzverbindung Als Auch Ein Satzgefüge.Propoz
Sa Se Calculeze Suma: 1+2+ [tex] 2^{2} [/tex]+...+[tex] 2^{15} [/tex]
Mihai Depune La Banca 200 De Lei Cu O Dobanda De 8 % Pe An.Ce Suma Va Avea Dupa Un An ?,Ce Dobanda Primeste Daca Depozitul Are Scadenta Dupa 6 Luni?
Un Biciclist,care Merge Cu Viteza De 20km/h,parcurge In 2 Ore Si 30 Minute O Distanta De ... Km.
Produsul A Doua Numere Naturale Este 4032 Iar C.m.m.d.c. Al Lor Este 24. Aflati Numerele. Va Rog Rezolvatimio Imi Trebuie Urgent!
Vreau Și Eu O Compunere În Engleză Despre Iarnă, Cine Mă Poate Ajuta?:DP.S. : Traducerea Și În Română.
Eseu Pe Tema:Esti Tinar Si Te Asteapta Norocul.
Trebuie Sa Alcatuiesc O descriere A Unui Coleg De Clasa In Care Sa Folosesc 5 triftongi