RO Study
👤
Pavlik1
Pavlik1
24-09-2017
Matematică
a fost răspuns
sa ma ajute cineva la matematica doar A și B
Răspuns :
Lucyaneya
Lucyaneya
24-09-2017
Deoarece se formeaza perechi de ∡≡ =>
α+β=180°
β-α= 32°
adunand => 2β = 212° => β=106°
106°-a=32°
=>α = 74°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferența A 2 Nr.este 12.descazutu Este De2 Ori Mai Mic Decat 92.cat Este Scazatorul
Hei!!!! Ajuto Pls Scrie.ti Doua Dialoguri Cu Titlurile: -La Librarie -La Magazin Repedee E Urgent
Diferenta A Doua Nr Este 725.determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul La Celalalt Se Obtine Catul 37 Si Restul 5
Ordine Crescatoare Fractiile 2/3;7/8;5/6;8/9;4/5. Va Rog Ajutati-ma. Multumesc
Aflati Suma Atrei Numere Stiind Ca Al Doilea Numar Este De 3 Ori Mai Mic Decat Primul, Care Este Cu 16 Mai Mare Decat Al Treilea Numar, Care Este 389.
Maine Am Test La Matematica Si As Vrea Sa Imi Explicati Introducerea Si Scoaterea Intregilor Din Fractie Si Ordinea Efectuarii Operatiilor! Va Rog+Exemple 50P+C
Stiind Ca Suma Resturilor Care Se Pot Obtine La Impartirea La X Este 55, Numarul X Este : A. 56 B. 10 C. 11 D. 54
Puteti Sa Imi Spuneti Tot Ce Se Poate Despre Determinarea Densitatii Unei Substante, Atuci Cand Avem La Dispozitie Un Cilindru Gradat, O Balanta Si Mese Marcate
Dintr-un Rezervor Cu 1000 Litri De Motorina Sau Scos De Dimineață 275 Litri Iar După Amiaza De 2 Ori Mai Mult.formuleaza Întrebarea Astfel Încât Problema Sa Se
2 Povestiri Istorice De Dumitru Almas, Rezumate.