RO Study
👤
Nicoleta1106
Nicoleta1106
24-09-2017
Geografie
a fost răspuns
Ce este cuverura sedimentara
Răspuns :
VKMT
VKMT
24-09-2017
"Cuvertura sedimentara, depusa peste paleoreliful fundamentului cristalin, deci intr-o pozitie discordanta, este constituita din formatiuni paleozoice, mezozoice si neozoice, neafectate de miscari cu caracter plicativ."
Sper că te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvântul Celălalt Este Substantiv?
Ana A Strans In Pusculita 2300 De Lei. Doreste Sa Cumpere O Carte Care Costa420 De Lei Si O Jucarie Care Costa Cat 4 Carti. Ii Ajung Banii Din Pusculita? Justif
Am Nevoie De Propozitii Cu: Sabia Lui Damocles, Calcaiul Lui Ahile, Patul Lui Procust, Nasul Cleopatrei, Firul Aridanei. E Urgent!! Dau Coroana.
Identificati 2 Figuri De Stil Din Poem: O, Graţioasă Lună, Mai Ţin Minte acum Un An, Tot Pe Colina Asta, veneam Să Te Admir, Plin De Nelinişti: tu Atârnai Şi-at
Ce Insemna Originar Nu Stiu Cine Raspunde Corect Ii Dau Coroana Si 5 Stele
O Întâmplare Fericita Care Se Desfășoară Pe Litoral 10-15 Rânduri. Va Rog Am Nevoie Repede
Intr O Ladă Era O Cantitate De Mere De 7 Ori Mai Mare Decât În Alta Lada Se Transferă 210 Kg De Mere Din Prima Lada În A Doua Și A Tunci În Cele Două Lăzi Rămân
Ce Trebuie Sa Arati Ca Un Grup Sa Fie Monoid Comutativ?
Fie A={x€N*/2x-1≤3} Precizați Cel Mai Mare Element Al Mulțimii A
O Persoană A Cheltuit 3/5 Dintr-o Suma ,iar A Doua Zi Cu 12 Lei Mai Mult Decât 1/3 Din Rest.Stiind Că I-au Mai Rămas 4 Lei,aflați Suma Inițială