RO Study
👤
Denis4657
Denis4657
24-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Faceți ex 8,9,10 din poza respectiva
Răspuns :
Anca445
Anca445
24-09-2017
8."mi-e dor,mi-e dor"=enumeratie
"Haina de catifea"=epitet
Sper ca te am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Δ ABC Este Isoscel Avand Baza AB Si M(BAC)=75 Grade.Se Iau Punctele D∈AC, E∈BC, Astfel Incat Δ DEA Sa Fie Echilateral: a)Aratati Ca DC=AE b)Aratati Ca AE Perpen
1) Suma Unghiurilor Unui Poligon Regulat Cu N Laturi Este...grade. 2)Masura Unui Unghi Al Unui Poligon Regulat Cu N Laturi Este...grade. 3)Daca Avem P Poligoane
Intr-un Text De Minim Cinci Propozitii Descrie Drumul Pe Care-l Parcurge Bobul De Grau Din Pamant Pana Se Transforma In Paine.Foloseste Semnele De Punctuatie In
Am Nevoie De Ajutor Va Rog
Cine Ma Poate Ajuta La Ghicitoarea Asta Aceasta De La Matematica Ghici Cine Sunt Eu Sunt Un Numar Par Cuprins Intre 7614 Si 7621.am O C
Dintre Fat Frumos Si Stapanul Mosiei Care Este Pozitiv Si Care Este Negativ Si De Ce
Ordonati Crescator Numerele a) 2 La 550 Si 3 La 330 Si 5 La 220
A) Aduceti La O Forma Mai Simpla Numarul A= 17+ 16 . 17 + 16 . 17 La A 2 +16 . 17 La A 3 + ............. + 16 . 17 La 2003 b) Scrieti Numarul A Ca O Suma De
Care Sunt Predicatele Si Subiectele Di Fragmentul: Vom Cânta Și Noi Ce-om Ști, Cântece Din Carte Și, De Va Putea Veni Vântul, Și El Va Doini, Că E Dus Departe.
Ajuta-mă Plss !! Am Nevoie Repede De Răspuns :(