RO Study
👤
BiancaBubi
BiancaBubi
24-09-2017
Biologie
a fost răspuns
Vă rog ex 1 și 2!! DAU COROANA
Răspuns :
RegeleGeo
RegeleGeo
24-09-2017
1.a)semințe,plantarea,cresterea mica , mai mare si matura
2.semințe = puncte
plantarea = o floare
creșterea = plin flori
devenirea = ovale si o tulpina
maturitatea = cercuti colarate in roșu si o tulpina cu frunze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când Rătăcind, Bătrâne Codru,Ajung La Sânul Tău De Tată,Ce Rol Re Virgula In Acest Vers? Va Rog
Buna , Am Nevoie De O Compunere In Care Sa-mi Prezint Opinia In Legatura Cu Importanta Vulcanilor
Alcatuiti Propozitii In Care Prepozitiile Contra, Imprejurul, Inapoia, Contrar, Conform Si Aidoma Sa Insoteasca Substantive, Adjective Si Numerale.
Cum Se Traduce Corect Fraza "Where Does That Joyful Melody Come From?"? Sa Fie O Traducere Care Sa Aiba Si Sens.
Aflati Un Numar , Stiind Ca Inmultindu-l Cu 7 Pe 10 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Scadem 60 Din El.
Exprimati-vă Opinia Despre Importanța Păstrării Tradițiilor Legate De O Anumită Sărbătoare(crăciun,paște) Vă Rog Ajutati-ma!!! Este Urgent!! :(
Dati-mi Si Mie Basme Create De Voi..sa Nu Fie Luate Dupa Net..sau Macar Dati-mi Idei Despre Cum L-as Putea Face
Am Nevoie De Ajutor La 2 Probleme La Chimie.1.O Mostra De Sare De Baie(vitasal) Cu M=300g,formata Din NaCl Si MgSO4 A Fost Dizolvata In Apa.Solutia Obtinuta S-a
Mediana formula Triunghi Echi
Noteaza Informatii Referitoare La Planetele Sistemului Solar Si Satelitii Acesora Multumesc