RO Study
👤
Piticu75
Piticu75
24-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Află a+n=28; a-n=8 . a=?; n=?
Răspuns :
Cearba
Cearba
24-09-2017
a-n = 8 => a= n+8
n+8+n = 28 <=> 2n = 20 <=> n=10
a= 10+8 = 18
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica Are O Cutie Care Contine 30 Bomboane De Ciocolata Si 38 De Caramele .Ea Imparte Bomboanele Si Caramelele In Mod Egal Nepotilor Ei Si Observa Ca Ii Mai Ra
Un Fermier Are Un Teren In Forma De Trapez Dreptunghic Unde Baza Mare,baza Mica Si Latura Oblica Sunt Direct Proportionale Cu 7,4 Respectiv 5 Iar Suma Lor Este
Aratati Ca: [tex] X^{2} [/tex] + 2 Y^ + 4z^ - 4z - 2radical Din 2 Xy > Sau Egal Cu -1 ,oricare Ar Fi X,y,z Numere Reale
Explica Rolul Cratimei In Secventa : "pana-n Noapte "
1.Dupa Ce A Parcurs 20% Din Drum,unui Calator I-au Mai Ramas De Parcurs Cu 18 Km Mai Mult Decat Parcursese.a)Cati Km Are Drumul?b)Cati Km A Parcurs?c)Cati Km Ma
Cum Imi Dau Seama Cand Un Cuvant Este Format Prin Conversiune/schimbarea Valorii Gramaticale ? ....
Va RoG FRUMOSS..!!!Vreau Si Eu Un Exemplu Cum Sa Imi Exprim Opinia Despre Semnificatia Unui Text Epic Va Rog Ajutati-maa :* !!
Să Se Determine Numerele Reale M Şi N Ştiind Că Punctele M(1;1) Şi N(-3;5) Se Află Pe Dreapta De Ecuaţie X+my+n=0
Cum Aflu Inaltimea Intr-un Trapez Oarecare?
Daca Imi Va Cadea La Examen O Compunere De 15-25 Randuri In Care Sa Explic Semnificatia Unui Titlu..Ce Ar Trebui Sa Cuprind Obligatoriu? Si Imi Dati Un Model De