RO Study
👤
FASY
FASY
23-09-2017
Matematică
a fost răspuns
descopera regula :1,4,13,40
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-09-2017
1+3=4
4+3²=13
13+3³=40
40+3⁴=121
...........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Nr A B Si C Daca In Fiecare Caz Suma Lor Este 130 Jumatatea Lui A Este Dublul Nr B Iar B Este Cu 4 Mai Mic Decat C
Pentru Fiecare Impartire Descoperiti Reprezentarea Corespunzatoare Si Aflati Catul Impartirii a)63:3 B)76:2 C)72:4
Suma A Doua Numere Este 200.Afla Cele Doua Numere ,daca Unul Este De 9 Ori Mai Mare Decat Celalalt.
Salut, Imi Poate Spune Cineva Niste Propoziti Cu Complemente Si Definitile De La Paronime, Sinonime, Antonime Si Ce Mai Sunt..
Patru Frati Stau Intr-o Casa Si De Ploaie Nu Le Pasa.
Buna...am Nevoie De Un Eseu Daca Se Poate...cu Tema..."minunele Din Viata Mea"...va Rog Sa Ma Ajutati Nu Sunt Prea Buna La Alcatuit Esee....pupici...♥
Comparatil Va Rog Pe Mihai Viteazu Cu Harap Alb Va Rog Bonus Un Multumesc Si 10 Puncte Va Rog
Scrieti Fractii Egale Cu Fractia 1pe 2 Ca Numaratori : 10 15 30 45 65 70 Va Rog Sa Ma Ajutati Repedeee Ofer 11 Puncte
Determinați Numărul Natural X, Știind Că Media Geometrică Dintre X Și Dublul Lui X Este 3 Radical Din 2.. Mulțumesc, Celor Care Vor Răspunde, La Întrebarea Acea
ALEGETI FORMA CORECTA A CUVINTELOR DIN ENUNTURILE URMATOARE CE-L SI CEL TU ESTI CEL\CE-L MAI CUMINTE ELEV DIN CLASA.