RO Study
👤
MaraRON
MaraRON
23-09-2017
Fizică
a fost răspuns
Dau coroana! Urgent!
De la ex 1 până la 7!
Răspuns :
Cov2
Cov2
23-09-2017
a)524.
B)9204
4400
20861
6369
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Oraşul Aşezat În Inima Munteniei, În Zonă De Câmpie Fiind Traversat De Râurile Dâmboviţa Şi Colentina Este:
Ajutatima Va Rog ! Imi Trebuie Sa Descriu In 7 Propozitii "Atmosfera Din Familia Mea " Ofer 15 Puncte !
Trapezul Dreptunghic ABCD,cu AB Paralel Cu BC , Masura Unghiului A=D=90 De Grade Si B=60 De Grade, Are CD=[tex] 4\sqrt{3}[/tex]cm Si AD = 6 Cm a)Determinati Per
Un Fir Conductor Are Rezistenta R=30Ω.Firul Se Taie In 3 Parti Egale.Rezistenta Fiecareia Dintre Cele 3 Bucati Este... a)R=10Ω b)cu 33,3% Mai Mica Decat Reziste
URGENT ! VA ROG ! Placez Correctement La Conjunction Si Dans La Phrase . - Tu Veux Partir - Je T'accompagnerai - Tu Grossis
A) Arătați Ca Numărul P=ypatrat+4y+5 Este Pozitiv Pentru Orice Y € R b) Determinați Cea Mai Mica Valoare A Numărului A=radical Din X Pătrat-10x+29 + Radical Din
Va Rog Datimi Si Mie O Compunere Narativa Cu Titlul "O Excursie In Maramures"! Scurta Daca Se Poate! Va Rog! Multumesc!
Caut Imagini Cu Tot Felul De Linii: Zimtate , Ondulate , Serpuite De Tot Felul
Care Sunt Importantele Animalelor?
Bunaaa, Treb Sa Scriu O Compunere Despre Picnic Cu Familia Cuprinsa Din Fica Baiat Mama Si Tata.Va Rog Mult Nu Am Nici O Idee Ce Sa Scriu.Va Dau Un Multumesc!