RO Study
👤
Liviutzu22
Liviutzu22
23-09-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati
Răspuns :
AdelinaMaria111111
AdelinaMaria111111
23-09-2017
Dimineața , razele soarelui, gaze , oameni ,flori , Neajlovului , Mihai sunt predicate
harnicelor albine , se strecoară , mângâie frunzele , primăvara zâmbește sunt subiecte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema Din Imagine, Vă Rog ! Mulțumesc Mult !
Exercitiile Incercuite Pls Maine Am Pregatire La 7 30 Dimineata
Se Dau N Numere Naturale Nenule. Calculaţi Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor. Ma Poate Ajuta Cineva La Aceasta Problema Mie Imi Da 0 Puncte? #305 Problema 305
Determinați Numerele Prime P Și Q Pentru Care P+p+p^2+p^3+...+p^10-q=2019
Notați: - 4 Atomi De Azot - 7 Atomi De Zinc - 1 Atom De Cupru- 3 Atomic De Aluminiu HELP ME PLEASE!!!!!
Dă Exemple De Cel Puțin Câte O Viețuitoare Pentru Care Elementele De Mai Jos Reprezintă Un Mijloc De Adăptare La Mediu.Culoare,țepii,solzii,modul De Deplasare,f
Ofer Coroana Si 55 Pct !!Substantivul "copil" Sa Îndeplinească Funcțiile Sintactice : Acuzativul , Nominativul , A.s.p , NUME Predicativ , Complement Direct
Vă Rog Să Îmi Spuneți 10 Verbe Neregulate Cu "A" , 10 Verbe Neregulate Cu "B" , 10 Verbe Neregulate Cu "C" , 10 Verbe Neregulate Cu "D" , 10 Verbe Neregulate Cu
Alcatuiti Un Text Sa Utilizati Ortogramele ,,sa " ,,s-a".
În Luna Septembrie S-au Plantat 5 Supra 8 Din Puieții De Brad Dintr-o Pepinieră ,în Octombrie S-au Plantat 2 Supra 3 Din Cei Rămași,iar Restul De 280 De Puieții