RO Study
👤
Ana995
Ana995
22-09-2017
Limba română
a fost răspuns
propoziție cu cuvantul desfinta
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-09-2017
Domnul Primar a desfintat gradinita de langa casa mea.
Answer Link
Slavitescudora
Slavitescudora
22-09-2017
Propietarul a desfintat firma la care a muncit mult
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Va Rog Mult
La Un Concurs Se Dau 4 Probleme. Pentru Rezolvarea Corectă Şi Completă A Primei probleme Se Acordă 2 Puncte, 3 Puncte Pentru A Doua, 5 Puncte Pentru A Treia Şi
1. Prezintă Pe Scurt Momentele Textului. Introducerea :Cauza :Desfășurarea Acțiunii:Momentul Cel Mai Intens:Încheierea:Dacă E Corect Dau Coroană Și 5 Stele!
La Un Concurs Se Dau 4 Probleme. Pentru Rezolvarea Corectă Şi Completă A Primei probleme Se Acordă 2 Puncte, 3 Puncte Pentru A Doua, 5 Puncte Pentru A Treia Şi
Va Rog Sa Ma Ajutati Și Pe Mine La Romana.. Personajul Preferat În 5 Rânduri Din Carte Print Și Cerșetor. Mersi. Dau Coroana!
A) Calculați 1/2 La N-1 - 1/ 2 La N b) Folosind Rezultatul De La Punctul A), Calculati: 1/2-(1/2*2+1/2*3+1/2*4+…+1/2*10) Dau Coroana
Mă Poate Ajuta Cineva Vă Rog Frumos?
Transcrie Predicatul Din Enunțul,, Un Băiat Este Batjocorit, Precizează Felul Acestuia, Apoi Rescrie Unu Tul Completând Ul Cu Un Comportament Exprimat Printr-un
Label The Pictures With Words From The List. Write In Your Notebook. - Cycling Sky Diving Ice Skating Bungee Jumping Football • Snowboarding Kayaking Windsurfin
15 Efectuați Calculele Următoare, Scriind Rezultatul Sub Forma De Putere