RO Study
👤
Stefayacamelya
Stefayacamelya
22-09-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutor!! Va rog repede!Dau coroana!
Răspuns :
Trinetservice
Trinetservice
22-09-2017
c este cu 2
d este cu 5
Altele nu stiu.
Sper ca am ajutat :)
Answer Link
Georgfy
Georgfy
22-09-2017
a)-3
b)-1
c)-2
d)-5
f)-4
Sper că am ajutat ( și în comm )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede!!Am Nevoie Urgent!
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi Baza BC = 30 Cm, AD L BC, D E BC Şi DEL AC, E E AC. Dacă DE = 12 Cm, perimetrul Tr
8. Să Se Construiască O Dreaptă Care Taie Două Cercuri Date Sub Unghiuri Congruente.
14. Fie AOB Un Unghi La Centrul Cercului O Şi A'OB' Un Alt Unghi La Centru Cu Laturile Respectiv Perpendiculare Pe Ale Primului Unghi. Să Se Demonstreze Că Drep
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AC = 12 Cm Şi KABC= 120°. Aria Rombului Este Egală Cu: b) 18√√2 Cm²; d) 24√3 Cm². a) 24 Cm²; c) 18√√3 Cm
Hey Am O Întrebare Pt Voi Dragii Mei Oameni ,ce As Putea Sa Fac In Vacanta De Vara ? Trec Și Eu A 9 A La Un Liceu Teoretic Cu Specializare Mate Info Și Aș Vrea
9. Fie Două Cercuri Secante De Raze R Şi R. Să Se Arate Că Segmentele Paralele Duse Din Punctele De Intersecţie A Celor Două Cercuri Şi Mărginite De Aceste Cerc
B ) 2. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AB = 8 Cm, AC 12 Cm, Iar AD Este Bisectoarea Unghiului BAC, Cu De BC. Semidreapta BE Este Pe
Ex 8 Va Rog Ajutați Mă E Urgent Pt Meditați
Exemple De Oscilatori Și De Oscilatori Cuplați.