RO Study
👤
Manluca
Manluca
21-09-2017
Geografie
a fost răspuns
Cum pot determina punctele cardinale? urgent
Răspuns :
VladCatelusul
VladCatelusul
21-09-2017
sud nord west est.....daca nu am inteles intrebara imi pare rau
Answer Link
Mirunamirunici11
Mirunamirunici11
21-09-2017
Punctele cardinale le potem afla cu Roza Vanturilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie F:R-->R, F(x) =ax+b.a) Determinati Functia F Al Carei Grafic Trece Prin Punctele A(2;2) Si B(-3;-3).b) Stabiliti Daca Punctul M(-1;34) Apartine Graficulu
Propozitii Care Sa Contina Cuvintele:contre,sous,sur,dans Si A Cote De ;plz Am Nevoie De Ele Pe Maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.Intr-o Cofetarie Sunt 15 Mese Cu 3 si 4 Scaune . Aflati Cate Mese Sunt Cu 3 Scaune Si Cate Cu 4 Scaune , Daca In Total Sunt 56 Scaune
In Fiecare Din Inegalitatile Urmatoare, Inmultiti Ambii Membri Cu Numarul Precizat:a.7>-5 Cu 9b.-3<10 Cu -5c.-10<-3 Cu -9d.-6<8 Cu -4e.10≥-20 Cu 5 S
Cum Se Calculeaza Masa De MgCl2care Contine 48,176*10 La Puterea 23 Ioni Mg2+
Doua Enunturi In Care aceasta sa Fie Pronume Demonstrativ In D
Un Elev Are De Rezolvat Intr-o Saptamana 200 De Probleme. In prima Zi Rezolva 20% Din Probleme, In A Doua Zi 25% Din Rest. Cate Probleme A rezolvat In Fiecare D
1) 1) care Dintre Urmatoarele Cuvinte Si Expresii Pot Fi Folosite Pentru A Descrie Orasele Secolelor XIV-XIX? Iarmaroc,fabrica,suzeranitate,imperiu,productie D
Redacteaza O Compunere , De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti O Intamplare AMUZANTA Petrecuta La Mare. Personajul Principal Trebuie Sa Fie Nica.!!!!! Intamplar
Calculati Aria Unui Trapez Dreptunghic Cu Baza Mica De 8 Cm , Iar Laturile Neparalele Egale Cu 9 Cm Si Respectiv 15 Cm