RO Study
👤
Iulian117
Iulian117
21-09-2017
Matematică
a fost răspuns
ce difinitie are ridicarea la putere
Răspuns :
Panda9227
Panda9227
21-09-2017
Ridicarea la putere este o regula de calcul.Daca avem un exercițiu cu adunare,scădere, înmulțire, împărțire Si putere prima dată se ridică la putere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Trebuie Urgent Rezolvările Acestor Probleme!dau Coroana
Intr-un Bloc Locuiesc 200 De Persoane. 0-18 Ani Inclusiv,13% 18-40 Ani, 17% 40-60 Ani Inclusiv, 57% Peste 60 Ani, X a) Cate Persoane Au Vârsta Cuprinsă Între 18
Un Turist Strain Viziteaza Statiunea Baile Olanesti Probabilitatea Ca Alegand La Intamplare Unul Dintre Izvoare Aceasta Sa Aiba Apa Iodurata Este Egala Cu ?
Va Rog Daca Puteti Cat Mai Repede...
Am Nevoie De Ajutor La Aceste 2 Exerciții!Dau Coroana Celui Mai Bun Răspuns!Mulțumesc Mult!
1.un Triunghi Dreptunghic Are Lungimile Catetelor AB=5 Cm Si AC =1 Cm.lungimea Laturii BC Este Egala Cu ....cm 2.latura Unui Romb Are Lungimea Egala Cu 6cm,iar
Vreau Si Eu , Va Rog Mult , Testul 1 Ex4,5,6.Multumesc!
Completează Următoarele Enunțuri: Cărțile Sunt De Mai Multe Feluri:_______ Se Pot Procura De La______și De La______ Pe Prima Coperta A Unei Cărți Sunt Scrise___
11)Un Amestec De Toluen, O-xilen Şi Naftalină În Raport Molar 2 : 3 : 4, Se Oxidează Catalitic Formând 14,8 Kg De Anhidridă Ftalică. Calculaţi Masa Amestecului
Explicarea Titlului In 7 Randuri La Poezia Scara De Geoge Cosbuc. Va Rog Repede!!