RO Study
👤
Mariaantoche
Mariaantoche
21-09-2017
Biologie
a fost răspuns
ce fac calutii de mare cu coada lor
Răspuns :
Denisbarabas004
Denisbarabas004
22-09-2017
Coada lor ii ajuta la inot
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor , Am Mai Făcut Eu Putin Dar Vreau Sa O Continui Ca Nu Mai Stiu,dau Coroana Si 5 Stele Pls P
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati , Dau Coroana
Contribuția Domnitorului Mircea Cel Bătrân La Dezvoltarea Societății Românești.ofer Inima Si 55 Puncte!
11 Redactează Un Text Descriptiv, De 100-150 De Cuvinte, In Care Să Descrii Un Peisaj Marin În Timpul Unei Furtuni. Subliniază Toate Adjectivele Folosite. Dă Un
11. Calculați Cel Mai Mare Divizor Comun Şi Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor: A) 675 Și 864ajuuitor Văăăă Rooog
Marchează Accentul Pentru Fiecare Cavânt În Parte:-weekendul-locuiește-ultimele-fandoseli
20. Într-o Clasă Sunt 30 De Elevi. Dacă 25% Din Numărul Elevilor Sunt Băieți, Aflați Câte Fete Sunt In Clasa?
Scrie Un Text De Cel Puțin 10 Rânduri În Care Să Îți Imaginezi O Întâmplare Cu Bombonica Respectând Momentele Mai Întâi Apoi În Final Alege Un Titlu Potrivit Și
B Completează Enunţurile Cu Un Termen Potrivit Din Text: 1) Apolodor Este Din ____ 2) Ariciul Îi Oferă Lui Apolodor _____3) Lepurele Buză-Lată Încearcă Să-l Împ
Sa Se Rezolve Ecuatia: (3)