RO Study
👤
Adina20013
Adina20013
21-09-2017
Matematică
a fost răspuns
cate forme de energie sunt?
Răspuns :
Stefyl
Stefyl
21-09-2017
Sunt vântul,soarele si apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mati Putea Ajuta Cu 1 ,2 Si 3
11. Write Down The Verbs Either In The Passive Or In The active Voice: Reporters to Reveal The Hidden Information two Years Ago. (to Tell) Some Scientists Often
Scrie Urmatoarele Substantive La Numarul Plural:copil, Tara, Veste, Oaste, Casa, Hotar
Închipuiește Ce Un Dialog Dintre Tine Și Negustorul Din Tren În Cinci-șase Rânduri
Redactează Un Text Descriptiv Literar De 60 - 80 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Un Tărâm Fantastic, Utilizând Minimum Două Substantive Care Denumesc Făpturi Ir
O Fraza Cu Sens Pedagogic Utilizand Termenii Pedagogie Educatie Criza Solutie Si Problema
5) În Trei Lădite Se Aflau 47 Kg De Struguri. În A Doua Lădiță Erau De Două Ori Mai Mult Decât În Prima Şi Cu 2 Kg Mai Putin Decât În A Treia. Câte Kilograme De
Aratati Ca X Este Numar Rational.Va Rog Ajutati-ma!
Transcrie Elementele De Portret Care Indica:a. Aspectul Fizic B.fizionomia C. Vestimentatia D.starea De Spirit Va Rog !!!
Am Nevoie Sa Mi Explicati Fraza ,din 2 Sau 3 Propozitii.Mai Am Nevoie De Propozitia Principala Si Subordonata ,am Nevoie Si De Un Exemplu De Fraza Pe Care Sa O