RO Study
👤
Sefa71
Sefa71
21-09-2017
Engleza
a fost răspuns
pe 1,2,3 dau corona va rog foarte mult e urgent
Răspuns :
Cristiyt25
Cristiyt25
21-09-2017
nu se intelege nimic imi pare rau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Fractii Zecimale Este 30,54 Iar Una Dintre Fractii Este 20,23.aflati Cealalta Fractie.
Calculaţi Lungimea Razei Cercului Circumscris Triunghiului ABC,ştiind Că A=6 Şi B=4/5.
1.Queles Sont Les Sports Que Vous Aimez Et Ou Que Vous Paratiquez?
Cat Este Modul De Minus Douazeci Si Patru
Traduceti:I am At The Zoo Now.In A Cage There Is A Lion.It Is The Most Dangerous Animal I Know.The Giraffe Here Has The Longest Neck I Have Ever Seen.The Elepha
Media Aritmetica A Sase Numere Este 5.Stiind Ca Media Aritetica A Primelor Doua Numere Este6,125 Si Al Doilea Numar Este 0,75 Din Primul Numar,aflati Cele Trei
1)care Poate Fi Restul Mpartirii Unui Numar Natural Patrat Perfect 5?2)Aratati Ca Dintre Orcare 4 Numere Naturale Patrate Perfecte Putem Alege 2 A Caror Diferen
Determinaţi Câte Numere Naturale Abc,cu A,b Şi C Nenule,au Suma Cifrelor Egală Cu 5.
. Imaginează-ţi Următoarea Situaţie: Eşti Proprietarul Unei pensiuni/ Case De Vacanţă Şi Doreşti Să-ţi Faci Cunoscută oferta Turistică Pentru Sezonul De Vară/ I
Am Nevoie De Ajutor Pentru Aceasta FunctieDaca F:R -----> R, F(x) = X-6,atunci Intersectia Reprezentarii Grafice A Functiei Cu Axa Ox Este Punctul A(...;...)