RO Study
👤
Cfbbkb
Cfbbkb
21-09-2017
Matematică
a fost răspuns
este bine va rog sa imi spuneti
Răspuns :
MinuneaSalvatoare200
MinuneaSalvatoare200
21-09-2017
Bună Da e bine
sa stii
Answer Link
Vanesuca29
Vanesuca29
21-09-2017
Este foarte bine!! Dar sus la toate segmentele puteai sa scrii si 18 si dupa sa faci verificarea. Dar ai facut corect !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 3,ofer Coroana
Chiar Nu Stiu Cum Sa Rezolv Problema Asta Nenorocită....
Calculati Media Aritmetica A Numerelor Naturale Prime De Forma 2a In Baza Zece (explicatia De Ce Alegi Acele Numere)
Transcrieti Doua Propoxiti Subordonate Diferite Din Secvența : Casa In Care S-au Ținut Cursurile Preparandiei Era Proprietatea Căpitanului Orașului ,Sava Arsici
Cum Se Calculeaza Determinantul La Matricea Asta?Stiu Doar Cand E Matrice De (2,2) Și De (3,3) Linii Și ColoaneȘi Ce Rang Are? Ca Are Doi Minori Nuli
Determinaţi Ecuaţia Tangentei La Graficul Funcţiei F În Punctul De Abscisă X =1 , Situat Pe Graficul funcției F . Unde F(x)=2x^3-6x+1
B) Aratati Că, Pentru Orice Xe R. Numărul M = (x^2-3x-2)(x^2-3x-8)-9 Se Poate Scrie Ca Pătratulunui Număı Real.
Mama Are 32 De Ani Și Fiica Ei Are 7 Ani. Cu Câți Ani În Urma Vârstă Mamei Era De Sase Ori Mai Mare Decât Vârstă Fiicei Sale E Urgent Va Roooog
14) Read The Text And Fill In The Gaps With Theverbs In The List In The Correct Form. Someof The Verbs Can Be Used More Than Once.go, Say, Meet, Get Up, Work, L
Un Produs Costa 100 Lei Dupa O Scumpire De 25%.Alati Pretul Initial.