RO Study
👤
Irina761
Irina761
20-09-2017
Matematică
a fost răspuns
22x-1,2=6,15 care este rezultatul?
Răspuns :
IiLifeIsShortLiveIt
IiLifeIsShortLiveIt
20-09-2017
Salut!
22x-1,2=6,15
22x=6,15+1,2
22x=7,35
x=7,35÷22
x=0.33
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De 11 Povestiri Din Cartea Cu Jucarii De Tudor Arghezi.stiu Ca Este Mult,dar Este Tema De Vacanta.
În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD,unde E Aparține Pe CD Astfel Încât DE Congruent Cu EC Si AE Intersectat Cu BD Prin F.Raportul Dintre Ar
1. Priviți Cu Atenție Harta De Mai Sus Și Identificați: ->oceanele Notate Pe Harta Cu Literele A,B,C Care Limitează Asia In N,E, Și S; A________________B____
Claudiu Şi Cristina Sunt Frați. Suma Vârstelor Celor Doi Frați Este De 41 De Ani. În Urmă Cu 10 Ani Vârsta Cristinei Era Jumătate Din Vârsta Lui Claudiu. A) Ce
Fie ABCD Un Patrat, M Pe Latura BC Si N ∈(CD, Astfel Incat D∈NC Si BM≡DN. b)Daca Alegem Punctul P Astfel Incat MANP Sa Fie Patrat, Demonstrati Ca Centrul Acestu
Am Nevoie Urgent!!!!
Buna Am Nev Urgenta De Ex Acestea La Algebra Va Rog Frumos Sa Fie Metoda De Clasa A 8 Nu Știu Dacă Exista Mai Multe Și De-asta Zic Va Rogg Mult De Tot
Units 3 Complete In Your Use: Am, Is Or Are. Notebook. 11)... Kim And This 2)... Pat. She 3) ... My My Sister. My Mum And Dad 4)... Teachers. They 5) ... Great!
Am Nevoie De Ajutor REPEDE!!
Era Acum Cativa Ani Un Serial Care Era Difuzat Pe Disney Chanel Cu Doua Fete Care Atunci Cand Se Atingeau Puteau Calatorii In Timp, Parca Pe Una Dintre Ele O Ch