RO Study
👤
Ghena123
Ghena123
17-12-2014
Limba română
a fost răspuns
va rog o propozitie cu cuvintul marit
Răspuns :
ASebastian
ASebastian
17-12-2014
Pata de cerneala s-a marit din ce in ce mai mult.
Answer Link
Аноним
Аноним
17-12-2014
Uitandu-ma prin binoclu
am marit
tabloul mirific dat de padure
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Sa Alcatuiesc Propozitii Cu Notiunile-monarhie Constitutionala,imperiu,criza,revolutie,comuna Din Paris
De Ce Secolele XVII-XVIII Au Fost Numite Secole Ale Ratiunii Si Ale Iluminismului?
Aflati Valoarea Expresiei : a) 3x + 2 , Pentru : X = 0 ; X = 2 ; X = 12 ; X = 25 macar Spuneti-mi Cum Sa Fac ! Please - 26 Puncte !
Buna. Imi Puteti Spune Va Rog Un Rezumat Pe Scurt Ce Se Intampla In Toate Povestirile Din Hanul Ancutei
Aratati Ca X^{2}+y^{2}-6\sqrt{3x}+4\sqrt{5y}+47=0
Ce Fel De Carti/reviste Trebuie Sa Citeasca Elevii De Clasa A 6 A ?
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Probleme Suma A Doua Numere Este Egala Cu 12,6 Iar Unul Dintre Ele Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalalt. Determin
O Bila Suspendata De Un Fir Lung A Fost Abatuta De la Pozitia De Echilibru Pina La Inaltimea Maxima H=20 Cm Apoi Lasata Liber .neglijind Rezistenta Aerului Sa
Daca Punctul M∈[AB] , AB=25cm Si [tex] \frac{AM}{MB} [/tex]=[tex] \frac{2}{3} [/tex] Atunci AM=?cm
P.s Am Nevoie De Raspuns Urgent Va Rogsuma A 3 Numere Este 220. Daca Scadem Al Treilea Nr Din Suma Primelor Doua , Obtinem 44daca Scadem Primul Nr Din Suma Ulti