RO Study
👤
Georgianasimon
Georgianasimon
17-12-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna caldaram sonor?
Răspuns :
Adybibi67
Adybibi67
17-12-2014
Pavaj executat cu bolovani, cuburi care se auzea
Answer Link
Gabydragosv8
Gabydragosv8
17-12-2014
caldaram pavaj din bolovani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Supun Arderii 32,3g Amestec Gazos De Etan Si Acetilena, Aflate In Raport Molar De 1:2. Determinati Volumul De Aer, Cu 20% Oxigen, Procente De Volum, Necesar
Construiti Enunturi In Care Subst Om Sa Aiba Urmatoarele Functii Sintactice Subiect Nominativ At Apozitional Acuzativ C.i Acuzativ C.i Dativ Nume Predicativ Nom
Antonia Are In Pusculita O Suma De Bani Din Care Cheltuieste O Data 2 Treimi Din Suma Apoi Succesiv 3 Patrimi Din Rest,apoi 4 Cincimi Din Noul Rest Si 5 Sesimi
Afla Pretul La Urmatoarele Produse Dintr-un Magazin: 2 Sampoane Si 8 Sapunuri Costa 68 Lei 2 Sampoane Si 1 Sapun Costa 33 Lei
Corectează Propozițiile În Care Virgulă Este Folosită Greșit :a.Ce Face,Ana?b.Baietii , Ies La Joacă.c.Mioara , Citește O Carte .d.Mihai ,scrie Tema . Vă Implor
Ajutatimi Va Rog Frumos Ex.3.4.multumesc.
Propozițiile De La Ex 8: Am Aprins Ochiul De La Aragaz. Am Doi Ochi Căprui. 9. Desparte În Silabe Cele Două Părți De Vorbi
Vă Rog Ajutaţi-mă Aici: Choose The Most Appropriate Alternative To Complete Each Of These Sentences 1. He.......quickly Round The Room To See If She Was There.
In Sala Unirii De La Alba Iulia Erau Adunati 1228 Delegati Moldoveni, Munteni Si Transilvaneni. Dintre Ei 731 Nu Sunt Transilvaneni, 925 Nu Sunt Moldoveni. Afla
Sinonimul Lui : Să Strige De Bucurie