RO Study
👤
Valihilohi
Valihilohi
20-09-2017
Matematică
a fost răspuns
afla numarul cu 11 mai mic decay 21
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
20-09-2017
21-11=10
numărul este 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului Sau . Fiul Este Mai Mic Decat Tatal Cu 24 De Ani. Cati Ani Are Fiecare ?
Determinati Lungimea Diaginalei Unui Partrat Cu Latura De 6 Dm.Aceeasi Cerinta Pentru Un Patrat De Latura L.Cine Poate Sa Imi Faca Si Mie Problema Rpd.Plizz
Intr-o Curte Sunt 42 De Gaini,de 3 Ori Mai Putine Rate,iar Gaste Cat Un Sfert Din Numarul Gainilor Si Ratelor La Un Loc.Cate Pasari Sunt In Acea Curte ? Dupa Re
Cum Se Rezolva Aceasta Problema: in Rombul ABCD, BD=4√2 Cm Si Masura Unghiului ADC De 120 De Grade.Calculati Lungimea Diagonalei Si Perimetrul Rombului. Rezolva
Cate Grame Reprezinta? A) 2.5 Moli MgO ?b) 0.5 Moli Na₂O ?c) 0,04 Kmoli H₂SO₄
Explica,in Cateva Randuri, Semnificatia Secventei:Mie, Ce-mi Place-i Gustul De Stafida,/Nu-mi Strepezesc Eu Dintii Cu Aceasta Agurida....
Descrie,in Cateva Randuri,o Gradina Cu Flori,folosind Adjective Variabile Si Invariabile,la Sg Si Pl , La Toate Genurile. Rapid Va Roggg
Care E Sinonimul Cuvantului "bulboaca"?
Un Text Argumentativ Despre Calea Care Te Poate Conduce Spre Reusita In Viata?
Alcatuiti Propozitii in Care Cuvintele Al Meu Si Ai Nostri Sa Devina,pe Rand,pronume Si Adjective Posesive. Va Rog Ajutati-ma!