RO Study
👤
Andre8bsbd
Andre8bsbd
19-09-2017
Limba română
a fost răspuns
dar nu este adjectiv ?
Răspuns :
Dede1081
Dede1081
19-09-2017
Depinde Cum e propoziția ..
Conjuncție
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ema Amalia Maria Și Rebeca Au Economisit Împreună 996 RON Pentru A Cumpăra O Tabletă Ema Amalia Și Maria Au Economisit 588 RON Amalia Maria Și Rebeca Au Împreun
9.Care Sunt Proprietățile Inserării Unei Imagini?VĂROG AJUTAȚIMA MULT URGENT DAU COROANĂ.<3
12 Alcătuieşte Propoziții În Care Să Foloseștiexpresiile:iniştemiresme Îmbietoareseară Minunatăcoalăciripit De Păsărele Zmeură Parfumată
Vreau Ajutor La Aceste Exerciții Va Rog Frumos Îmi Trebuie Tema În Seara Asta Că Mâine Trebuie Să O Predau
Setul 13 Română Clasa A 8a
Poate Sa Imi Faca Cineva Un Rezumat La Persoane Care Provoaca Bullyingul Mar Ajuta Mai Multe Optiuni .Va Rog Urgent Dau Coroana
Bună! Mă Poate Ajuta Cineva Să Răspuns La Următoare Întrebare? Dau Coroană!!! De Ce Efortul Fizic Contribuie La Reîntoarcerea Sângelui Venos D
4 Câte Curse Trebuie Să Facă Un Camion Pentru A Transporta 38 000 Kg De Marfă, Dacă La O Cursăpoate Încărca 5 Tone De Marfă? (Observaţie: O Cursă Reprezintă Dru
Este Cineva De Aici Care Stie Sa Redacteze Lucrari De Licenta In LATEX?
La Cireșe Alege Varianta Corectă De Răspuns Textul Are A Literar Narativ Nonliterar Poezie Textul Are Amuzant Trist Tensionat Personajele Din Text Sunt Tata Și