RO Study
👤
Marianani465
Marianani465
19-09-2017
Biologie
a fost răspuns
Ce inseamnă bioritm?
Răspuns :
Tudorana1
Tudorana1
20-09-2017
Ritm al activitatii organismului determinat de caracteristici biologice individulale.Acestui ritm i se datoreaza secretia la anumite ore a unor hormoni sau ritmul nictemeral (zi noapte )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie,in 3-4 Randuri,semnificatia Sarbatorii De Sanziene Asa Cum Reiese Din Textul Dat
Intro Urna Sunt 50 De Bile Galbene Și Verzi. Aflati Cate Bile Sunt Din Fiecare Fel Daca Probabilitatea De A Estrage O Bilă Galbenă Este 0,4
Dau Coroana!SCRIE MOMENTELE IMPORTANTE DIN PLANUL DE EVADARE PUS LA CALE DE ROBINSON! TEXTUL ROBINSON CRUSOE!!
La O Librărie S-au Adus 100 De Cărți. Dacă Sau Vândut 9 Pachete A Câte 8 Cărți Pachetul,câte Cărți Au Mai Rămas?
Un Automobil Parcurge Distanta Dintre Doua Localitati De 143 Km, In 2 Ore Si 12 Minute. Ce Viteza A Avut Automobilul? Expkicati-mi, Nu Numai Sa Rezolvati Ca Sa
Intelesurile Cuvantului Bisturiu??Va Rog Ajutatima Acum!!!!
Va Rog Reguli De Calcul Cu Puteri !!!
Am Nevoie De Un Rezumat La Cartea Cuore(Inima De Copil). Eu Acum In Acest Moment Citesc Aceasta Carte,dar Am Nevoie Si De Ajutorul Rezumatuluo Ajutati-ma Mul
Dacă A Este Un Număr Întreg Cuprins Între Minus 4 Și 6 Aflați Probabilitatea Ca Modul Său Să Fie Mai Mic Decât 3
Vă Rog! Exercitiul Din Imagine!