RO Study
👤
Patrono09
Patrono09
19-09-2017
Limba română
a fost răspuns
cât face 20 la puterea a 5
Răspuns :
Blackspirit
Blackspirit
19-09-2017
20ori20ori20ori20ori20=3200000
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Propozitiile Subordonate Completive Indirecte Din Textul Dat: "Baba Dochea Era O Soacra Rea,care,intr-un An,de 1 Martie, S-a Gandit Sa-si Trimita Nora
Ce Interactiune Are Loc Cand Pixul Trece Din Stare De Miscare In Repaus?Am Nevoie Urgent!!!
Formeaza Cu Perezuntul Simplu Si Tabelul Propozitile Corecte.who/play /next?when/play?whre/math/take Place? tabelteams:flamenco V. Palmeirasdate:21st Augustplea
Imi poate Explica Cineva Cum Se Face Stabilirea Formulelor Compusilor? De Exemplu, cum Se Scrie fosfit De Sodiu?
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 50 Cm, Latimea De 36 Cm Si Adancimea De 54 Cm. In Acvariu Se Introduc 81 Litri De Apa. a)Afla
Am Ca Tema Sa Fac Un Pastel Cu Versuri Lungi. Dar Nu Am Idei. Help!!!!
Construiti Propozitii, In Care Diferite Pronume Demonstrative Sa Indeplineasca Functii Sintacice De Complement Indirect In Cazul Acuzativ Si Atribut Pronominal
Pe O Ghirlanda Sunt246 De Beculete Rosii Si123 De Beculete Albastre. Formuleaza Intrebarea Problemei Pt. A Rezolva Problema Prin: A]. Operatie De Adunare;b].ope
A+b+c=45a>c De 3orib<c De 2 Ori------------------a=? B=? C=? Va Rog Faceti Problema Cu Desene,segmente , Adica Prin Metoda Figurativa!
Put The Verbs Into The Correct Tense ( Simple Past Or present Perfect Simple) . 1. ( You/buy) _________ The Tickets For Our Journey Yet? 2. Yes, I ( Go) _____