RO Study
👤
Patrono09
Patrono09
19-09-2017
Limba română
a fost răspuns
cât face 20 la puterea a 5
Răspuns :
Blackspirit
Blackspirit
19-09-2017
20ori20ori20ori20ori20=3200000
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Se Consideră Mulţimile: A = {x Є R||x+1| < 3} Și B = {XER XER-1< 2x-1 -3 ≤ 1}. Cerinţă Suplimentară: Verificați Dacă 0 Є A. Determinaţi An BnZ. A) {-1,
Va Rog Si Desen Dacă Se Poate Pls Rapid
Exercitiul 23 Si 24 Va Rog
Dau Coroana! Realizează Expansiunea Părţii De Propoziţie Subliniate În Structura Apărut Pe Neasteptate..., Precizând Felul Propoziţiei Subordonate Obţinute.
Incercuiește Litera Corespunzătoare Formei Corecte A Substantivelor Proprii În Cazul Dativ Din Propoziția Dată. A Lui Olga; B Olgai; C Olghii. I-am Dat O Floare
Copil, Apois nică iga! 825 X 4:1 9300:100 93 Împreună Cu Un Coleg, Întocmiți Fişe Recapitulative După Modelul De Mai Jos. Păstraţi Fişele în Portofoliul Persona
6 Write The Sentences In Your Notebook. Use Present Simple And Continuous. 1 Look! Cynthia (go) Going 2 She (wear) A Raincoat And Wellies Grrying And She (carr
Dupa ... Zile, Boabele S-au Umflat Si Au Inceput Sa Incolteasca. Am Mutat Boabele In Paharul Cu Pamant Dupa ... Zile.
4. Спиши Слова. Выдели Корень В Ряду Родственных (однокоренных) Слов. Гриб, Грибок, Грибной, Грибочек. Сад, Садик, Садовый, Садовод. Дуб, Дубок, Дубовая, Дубоче
Îmi Poți Da Și Mie Subiectele Adj Predicat Verbal Și Atributele Nearticulat Articulat Hotărât Articulat Nehotarat Natati Fiecare Substantiv Toate Propozitiile P