RO Study
👤
Craciundaniela1
Craciundaniela1
19-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat face 6 supra x -1
Răspuns :
Bianca626
Bianca626
23-09-2017
Sper ca este corect .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformati In Fractii Zecimale:57 Supra 12 Si 15 Supra 75 Transformati In Fractii Ordinare:16,83;0,1(3);2,(46)
Pentru Amenajarea Unui Acvariu De Forma Cubica , Cu Muchia De 50 Cm , Se Pun 15 Kg Pietris Si 75 L Apa . Stiind Ca 1dm Cubic De Pietris Cantareste 0,6 Kg ;aflat
Poate Cineva Sa Ma Ajut Te Rog. Am Un Panou Solar Cu Data 12 Iulie La Ora 12 Sa Fi Alba Cu O Cana De Apa De 200 Ml In 10 Min. Vreau Sa Calculez Energie Necesa
Care Este Cel Mai Mare Numar De Trei Cifre Disctincte Divizibil Cu 2?
Cate Nr Pare De Forma A7b Exista?
13 Va Rog..............
1) Într-un Institut De Geologie Se Folosesc Mai Multe Tipuri De Roci Pentru Analize Spectrale. Rocile Sunt Păstrate În N Recipiente, Numerotate Distinct De La
"Noua Ceasuri Si Noua Minute ...Peste Sase Minute Pleaca Trenul .Un Minut Inca Si Se-nchide Casa.Repede-mi Iau Biletul , Ies Pe Peron, Alerg La Tren, Sunt In Va
Transforma Vorbirea Directa In Vorbire Indirecta La Bunica Scrisa De Barbu St. Delavrancea.... Partea Care Inceoe Cu ,,Glasul Ei.....si Se Termina Cu ,,Ea Lasa
Am Nevoie De Doua Propozitii Frumoase . Una Despre Prietenie Si Uns Despre Muzica. Dau Coroana