RO Study
👤
AdelinaBalan
AdelinaBalan
19-09-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
scrie numele A4 poeți consacrați
Răspuns :
Biancahornea121
Biancahornea121
19-09-2017
Mihai Eminescu , Nichita Stanescu ,Tudor Arghezi , Lucian Blaga
Sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Banca Ofera Dobanda De 60 La Suta Pe An.Ce Suma Va Avea In Cont, Dupa 6 Luni , O Persoana Care Depune La Banca Suma De 1200 Lei. Multumesc!!! :*
Multimea Solutiilor Ecuatiei 4x^2-12x+8=0 Este Egala Cu S = { ... }
Construiti Enunturi Dupa Schemele Date: 1.Atr+S+C+PV+Atr+Atr 2.S+PV+C+Atr+PV+C 3.PV+C+Atr+C+Atr
Sa Se Determine M E (apartine) R Stiind Ca Valoarea Maxima A Functiei F: R->R, F(x)= -x(la Puterea A 2-a) +2x-m+3, Este Egala Cu 10
Cuvantul CULESE Din Versul FLORILE CULESE IN PAHARE MOR S-a Format Prin: a) Compunere b) Conversiune c) Derivare Varianta Corecta? Va Rog? :* :*
In Perioada:28 Iunie-16 Septembrie(Sezon De Varf )pretul Unui Bilet Este:Adulti:49 De Lei,Studenti\Pensionari\Persoane Cu Handicap:39de Lei,Copii*:de 31 Lei(in
Salut! Am Si Eu Nevoie De Asemanari Si Deosebiri Intre Revolutia Americana Si Cea Franceza, Dar Mai Ample, Daca Se Poate. Va Multumesc! Coronita*
Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila A Sumei A Doua Numere Naturale Al Caror Produs Este 24?
Buna ! Vreau Sa-mi Dai Exemple De Verbe La Imperativ Si Substantive In Vocativ.
X-2 Supra 5 = 2x-1 Supra 13 ; X=? 2x+3 Supra X+5 =7 Supra 4 ; X=? 4x-5 Supra 3 = 2x+8 Supra 2 ; X=? 3x+11 Supra 9 =x+6 Supra 4 ;x=?